Väst- eller östkusten?

Att turista i Sverige är något som många gör varje år, svenskar såväl som turister som kommer hit från andra länder. Det finns helt enkelt mycket som är vackert och roligt att se i vårt avlånga land. Så om man planerar att, till exempel i sommar, se sig om i Sverige lite, ska man då välja väst- eller östkusten?

???????????????????????????????????????

Turismen i Sverige är något som ständigt ökar, och ärligt talat så är det kanske inte så svårt att förstå. Det finns nämligen otroligt många vackra platser att se, roliga saker att göra och variation från stad till stad och landskap till landskap. Det betyder att det inte bara är utländska turister som gärna åker runt i vårt avlånga land, utan även vi svenskar! Man behöver alltså inte lämna landets gränser för att ge sig ut på en rolig och upptäckande resa. Så om man exempelvis har planer på att till sommaren se lite mer av Sverige, vart ska man då åka? Visst spelar det in var man redan har varit, men rent generellt så är både väst- och östkusten två riktigt bra tips.

Lite beroende på vad man vill få ut av sin semester så kan man få olika saker beroende på vilken kust man åker till. Västkusten är rent generellt mer djur och natur, medan östkusten med huvudstaden Stockholm innebär lite annat. Men man ska inte döma ut något för det, utan man kan i princip få lite av båda på de olika kusterna. Men har man inte varit i exempelvis Stockholm är det helt klart värt ett besök, och på Stockholmshotell kan man enkelt boka sitt boende i vilken stadsdel som man helt vill bo i. För som tidigare nämnt så finns det massor av fint att se i Sverige, men vissa saker kanske man ska prioritera över annat. Som till exempel den kungliga huvudstaden! Men i slutändan så bestämmer man såklart det själv. Trevlig resa!