Ny restaurang i Halmstad

Nu ska en ny restaurang öppnas i Halmstad. Eller snarare är det så att en restaurang som redan funnits tillfälligt på Fisktorget ska rivas och byggas om för att kunna ha verksamhet året runt.

restaurang-möbler

Här kan man läsa om att den som vill gå på riktigt bra restauranger bör svänga förbi Malmö när den ändå är i de södra delarna av Sverige. Men bara för att Malmö har en massa bra restauranger, behöver det inte betyda att man inte kan stanna kvar i Halmstad och äta gott. Här finns nämligen ett bra utbud av olika restauranger och det öppnar ständigt nya spännande krogar som är värda att besöka. Exempelvis stod det klart för bara ett par dagar sedan att en planerad restaurang vid Fisktorget i Halmstad kommer att få öppnas.

Restaurang öppet året runt

På Mynewsdesk går Halmstads kommun ut med att den restaurang och fiskaffär som ligger vid torget som finns där tillfälligt, nu ska bli permanent. Restaurangen går under namnet Tillsammans och har blivit ett populärt inslag på torget. Därför väljer kommunstyrelsens samhällsbyggnadsutskott att ge restaurangen grönt ljus att få vara där permanent. Byggnaden som varit där tillfälligt kommer dock att rivas och man ersätter den med en ny permanent byggnad som alltså kommer kunna ha öppet året runt.

Vill komma närmre vattnet

Att restaurangen gått bra under sommaren är inte den enda anledningen till varför man väljer att ge den tillstånd till att ha verksamhet permanent. Det beror även på att man vill vända hela staden mer mot vattnet och just Fisktorget är en viktig del i att utveckla hela hamndelen av staden.